ALGEMENE PERIODIEKE KEURING (APK)

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto is wettelijk verplicht. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten uitvoeren van deze keuring. Tijdens de APK wordt uw auto grondig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen. Dit is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

Laat u uw APK verlopen, dan ontvangt u twee maanden na de vervaldatum automatisch een boete van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) ter hoogte van € 169,-. Bovendien riskeert u een boete als de politie u aanhoudt met een verlopen APK. U kunt deze onnodige kosten eenvoudig vermijden door uw APK tijdig door ons te laten uitvoeren.

De kosten van een APK hoeven niet hoog te zijn. Wij combineren de APK bijvoorbeeld met een grote onderhoudsbeurt, waardoor u hier niet extra voor hoeft te betalen. Zo houden we de kosten laag. Door de APK tijdig te laten uitvoeren, voorkomt u bovendien dat u te lang met gebreken blijft rondrijden. Is er een reparatie nodig? Bij ons ontvangt u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

WANNEER MOET UW AUTO GEKEURD WORDEN?

  • Nieuwe auto met benzine- of elektromotor:

    Vier jaar nadat hij voor het eerst de weg op mocht.

  • Benzine- of elektromotor jonger dan acht jaar: Om het jaar.

  • Benzine- of elektromotor ouder dan acht jaar: Elk jaar.

  • Nieuwe diesel- of LPG-auto:

    Drie jaar nadat hij voor het eerst de weg op mocht.

  • Diesel- of LPG-auto ouder dan drie jaar: Elk jaar.

De prijzen gelden voor

APK bij Autogarage Geldrop: Veilig op Weg, Zonder Zorgen!

WAAROM AUTOGARAGE GELDROP?!!

Geen dealer prijzen, wel dealer service
Alle Automerken

Ons belangrijkste principe is om een breed scala aan kwalitatieve autoreparatiediensten aan te bieden, en dat doen we al sinds onze eerste dag

Gevarieerd Diensten

Of het nu gaat om een ​​routineonderhoudsbeurt, een complexe reparatie of een algemene check-up, wij zijn er om uw auto in topconditie te houden.

Geen dealer prijzen.

Bij Autogarage Geldrop staat een toegewijd team klaar om uw auto met zorg te onderhouden, tegen een eerlijke prijs. Als specialist op het gebied van auto-onderhoud, bieden wij duidelijke inzichten en eerlijk advies,

Wat Onze Klanten Zeggen

Herman Lutgens
Herman Lutgens
Breng al jaren mij auto,s voor onderhoud, voorkeuren APK. Ben altijd goed behandeld. Snelle service. Altijd vriendelijk ontvangen. Raad het iederen aan.
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Super geholpen top bedrijf
Olaf V.
Olaf V.
Nice workshop with all tools you need to repair your car.
Nessa 2000
Nessa 2000
Heel snel en vriendelijk geholpen
Jasper H
Jasper H
Vandaag zelf mijn lifkit geïnstalleerd voor mijn Suzuki Grand Vitara. Zeer fijne garage goed gereedschap goede hulp en zeer vriendelijk zeker een aanrader. Voor als je zelf aan je auto wilt werken maar ook zeker voor alle onderhoud werkzaamheden en dergelijke echt vak mannen
Aleksii Pol
Aleksii Pol
Хороший сервис , нормальные адекватное мастера! Угостили кофем , быстро определили неисправность и подобрали неисправную деталь и заменили ее. Спасибо !!! Рекомендую.