Onderhoudsbeurt voor uw Auto

Uw auto is een waardevol bezit dat de beste zorg verdient. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw voertuig in optimale staat blijft, waardoor u altijd veilig de weg op kunt. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij de belangrijkste onderdelen van uw auto op kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kunnen we slijtage vroegtijdig opsporen en grote, kostbare reparaties voorkomen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse onderhoudsdiensten, van een APK-keuring tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd. En het mooiste is: de kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloze rijervaring.

Veilig de weg op

wanneer u weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor uw auto belangrijk. Weinig
kilometers maken brengt voor uw auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee. Met name de olie verliest haar
smeercapaciteit wanneer u weinig rijdt, en dit kan voor grote problemen zorgen.
Dit komt omdat er dampwater bij de olie kan komen, dat er bij korte ritten niet
uit verdampt. Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar de olie te laten verversen. Dit gebeurt bij een
onderhoudsbeurt van uw auto, maar bij ons kan dit ook apart.

Auto – Onderhoud  Op maat

Onze experts staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Uw auto wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige autorit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

autogaragegeldrop-welkom

Waarom onderhoud aan uw auto

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw auto anders rijdt dan normaal, of er vreemde lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

Uw Betrouwbare Partner voor Onderhoud en Olieverversing

Bij Autogarage Geldrop begrijpen we hoe belangrijk het is om uw voertuig in topconditie te houden. Regelmatig onderhoud en tijdige olieverversing zijn essentieel om de levensduur van uw auto te verlengen en om veilig en betrouwbaar de weg op te gaan.

  • Motorluchtfilter: Zorgt ervoor dat de lucht die de motor binnenkomt schoon is en vrij van vuil.

  • Remvloeistof: Van vitaal belang voor de juiste werking van het remsysteem van je voertuig.

  • Stuurbekrachtigingsvloeistof: Essentieel voor soepel en responsief sturen.

  • Automatische transmissievloeistof: Belangrijk voor de juiste werking van de transmissie van je voertuig.

  • Koelvloeistof/Antivries: Houdt de motor op de juiste temperatuur en voorkomt oververhitting

Een goed onderhouden voertuig is niet alleen betrouwbaarder, maar ook veiliger en zuiniger. Vertrouw op onze ervaren monteurs voor hoogwaardige service en deskundig advies. Of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing of uitgebreid onderhoud, wij staan klaar om u te helpen.

Kies voor Autogarage Geldrop en ervaar de gemoedsrust die komt met professioneel en zorgvuldig onderhoud van uw voertuig. Kom vandaag nog langs voor uw Check en zorg ervoor dat uw auto altijd in topvorm blijft!

WAAROM AUTOGARAGE GELDROP?!!

Geen dealer prijzen, wel dealer service
Alle Automerken

Ons belangrijkste principe is om een breed scala aan kwalitatieve autoreparatiediensten aan te bieden, en dat doen we al sinds onze eerste dag

Gevarieerd Diensten

Of het nu gaat om een ​​routineonderhoudsbeurt, een complexe reparatie of een algemene check-up, wij zijn er om uw auto in topconditie te houden.

Geen dealer prijzen.

Bij Autogarage Geldrop staat een toegewijd team klaar om uw auto met zorg te onderhouden, tegen een eerlijke prijs. Als specialist op het gebied van auto-onderhoud, bieden wij duidelijke inzichten en eerlijk advies,

Wat Onze Klanten Zeggen

Herman Lutgens
Herman Lutgens
Breng al jaren mij auto,s voor onderhoud, voorkeuren APK. Ben altijd goed behandeld. Snelle service. Altijd vriendelijk ontvangen. Raad het iederen aan.
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Super geholpen top bedrijf
Olaf V.
Olaf V.
Nice workshop with all tools you need to repair your car.
Nessa 2000
Nessa 2000
Heel snel en vriendelijk geholpen
Jasper H
Jasper H
Vandaag zelf mijn lifkit geïnstalleerd voor mijn Suzuki Grand Vitara. Zeer fijne garage goed gereedschap goede hulp en zeer vriendelijk zeker een aanrader. Voor als je zelf aan je auto wilt werken maar ook zeker voor alle onderhoud werkzaamheden en dergelijke echt vak mannen
Aleksii Pol
Aleksii Pol
Хороший сервис , нормальные адекватное мастера! Угостили кофем , быстро определили неисправность и подобрали неисправную деталь и заменили ее. Спасибо !!! Рекомендую.