EEN TREKHAAK MONTEREN BIJ AUTOGARAGE GELDROP ALTIJD SNEL EN GOED GEREGELD!

Trekhaak Nodig? Laat Ons Helpen!

Overweeg je een trekhaak voor je auto? Het monteren van een trekhaak kan in veel gevallen een slimme keuze zijn. Zo kun je deze gebruiken voor je caravan of vouwwagen tijdens vakanties, of voor het aankoppelen van een aanhanger of fietsdrager. Of je nu kiest voor een vaste trekhaak, een afneembaar model of een wegdraaibaar exemplaar: wij monteren deze snel en vakkundig! Twijfel je nog over welk type het beste bij jouw behoeften past? Neem gerust contact met ons op. Naast het monteren van trekhaak bieden we ook deskundig advies op maat.

Trekhaak Monteren in Geldrop

Bij Autogarage Geldrop monteren we trekhaak met vakmanschap en zorg:

  • Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit onderdelen.

  • Het monteren van een trekhaak kan vaak snel worden uitgevoerd.

  • Onze monteurs werken met de beste merken zoals Brink, Bosal en Westfalia.

Vertrouw op onze ervaren monteurs voor een snelle en vakkundige installatie van uw trekhaak.

Een vaste of afneembare trekhaak monteren

Je kunt meestal kiezen om een vaste of een afneembare trekhaak te laten monteren, dit hangt af van het merk en model van de auto. Een vaste trekhaak is doorgaans goedkoper dan een trekhaak die afneembaar is.

In sommige situaties is het juist verstandiger te kiezen voor een afneembaar model. Een afneembare trekhaak plaatsen doe je wanneer de trekhaak in normale situaties de zichtbaarheid van het kenteken in de weg zit, of bij sommige modellen wanneer uw auto uitgerust is met parkeersensoren.

Ook een wegdraaibare trekhaak monteren behoort tot de mogelijkheden. Belangrijke extra’s, zoals een witte kentekenplaten (voor fietsendragers en aanhangwagens tot 750 kg) kun je bijbestellen.

Daarmee heb je direct alles in huis om veilig met de nieuwe trekhaak de weg op te gaan. Heb je vragen, of ben je op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op!

WAAROM AUTOGARAGE GELDROP?!!

Geen dealer prijzen, wel dealer service
Alle Automerken

Ons belangrijkste principe is om een breed scala aan kwalitatieve autoreparatiediensten aan te bieden, en dat doen we al sinds onze eerste dag

Gevarieerd Diensten

Of het nu gaat om een ​​routineonderhoudsbeurt, een complexe reparatie of een algemene check-up, wij zijn er om uw auto in topconditie te houden.

Geen dealer prijzen.

Bij Autogarage Geldrop staat een toegewijd team klaar om uw auto met zorg te onderhouden, tegen een eerlijke prijs. Als specialist op het gebied van auto-onderhoud, bieden wij duidelijke inzichten en eerlijk advies,

Wat Onze Klanten Zeggen

Herman Lutgens
Herman Lutgens
Breng al jaren mij auto,s voor onderhoud, voorkeuren APK. Ben altijd goed behandeld. Snelle service. Altijd vriendelijk ontvangen. Raad het iederen aan.
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Frietkraameindhoven.nl schalksverhuur.nl
Super geholpen top bedrijf
Olaf V.
Olaf V.
Nice workshop with all tools you need to repair your car.
Nessa 2000
Nessa 2000
Heel snel en vriendelijk geholpen
Jasper H
Jasper H
Vandaag zelf mijn lifkit geïnstalleerd voor mijn Suzuki Grand Vitara. Zeer fijne garage goed gereedschap goede hulp en zeer vriendelijk zeker een aanrader. Voor als je zelf aan je auto wilt werken maar ook zeker voor alle onderhoud werkzaamheden en dergelijke echt vak mannen
Aleksii Pol
Aleksii Pol
Хороший сервис , нормальные адекватное мастера! Угостили кофем , быстро определили неисправность и подобрали неисправную деталь и заменили ее. Спасибо !!! Рекомендую.